Kontakt

KulturCafeen

KulturCafeen er Klintegårdens tilbud til beboerne, som spisested. Cafeen er dog udover at være et tilbud til beboerne også åben for udefrakommende gæster og medarbejdere på Klintegården. Den fungerer i hverdagen som et samlingspunkt for hele Klintegården, og det er her der afholdes mange aktiviteter. KulturCafeen er også en arbejdsplads for en del af de beboere, der bor på Klintegården, som er ansat i caféen med løntilskud.

Sund kost

Klintegården sætter en stor ære i at leve op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger og har derfor i den sammenhæng udviklet en "Værd at vide" om kost.

I KulturCafeen fokuseres der på at blive købt ind efter sæsonens råvarer og ved modtagelsen kontrolleres varerne i forhold til udseende, lugt, temperatur og datomærkning. Personalet tilbereder 90% af produkterne fra bunden og op til 40% af varerne er økologiske, fortrinsvis grøntsager, kartofler, ris, mel, gryn og mælkeprodukter. Der arbejdes intensivt på at nå de anbefalede 60% inden for de næste par år.

På Klintegården er der et drivhus, hvor der dyrkes forskellige grøntsager som benyttes til madlavningen i KulturCafeen.

Møder og arrangementer

På bestilling tilrettelægger, udfører samt servicerer KulturCafeens personale ved receptioner, frokoster og middage i forbindelse med arrangementer og møder. Ligeledes på bestilling leveres mad til Undervisningscentret og andre botilbud i nærområdet.

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Psykiatrien-Frederikssund/Klintegaarden/Fysiske-Rammer-og-Oekonomi/KulturCafeen